Bill| Incassom, debiteurenbeheer en juristen
U bent hier: Home >> No cure no pay incasso

U bent op zoek naar incasso op basis van No Cure No Pay?

Heeft u liever uw incasso op basis van no cure no pay, dan kan dat en voor de voorwaarden kunt u op onze site kijken.

Op individuele basis bieden wij u voor het incasseren van uw openstaande incasso facturen de no cure no pay methode aan. Indien uw incasso opdracht op basis van no cure no pay wordt uitgevoerd en er wordt niets geïncasseerd hoeft u geen kosten aan ons te voldoen. Dit geldt overigens alléén voor de buitengerechtelijke fase, dus niet voor de gerechtelijke fase en eventuele executiefase indien er, uiteraard in overleg met u,  tot het opstarten van een gerechtelijke procedure moet worden overgegaan. Het is even goed te vermelden dat wij alleen overgaan tot een gerechtelijke procedure, mits wij daarvoor schriftelijk toestemming van u hebben ontvangen.

Onze ervaring leert dat dit in veel gevallen niet nodig is, omdat onze persoonlijke en doelgerichte aanpak er al vaak toe leidt dat de debiteur over gaat tot betalen van de openstaande factuur. Het kan natuurlijk zo  zijn dat het geen onwil is van de debiteur om te betalen, maar dat hij echter niet in staat is om te betalen. In dat soort gevallen trachten wij een betalingsafspraak te maken, zodat de debiteur in termijnen kan betalen. Lukt dit niet, dan adviseren wij u wat u het beste kunt doen.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders het op dit moment niet zo nauw nemen met de betalingsvoorwaarden. Een goed debiteurenbeheer is daarom voor u als ondernemer heel erg belangrijk. Als u daar niet al teveel tijd aan kwijt wilt zijn, kunt u dit uiteraard uit handen geven. Informeert u eens bij ons wat de mogelijkheden. Zaak is dat u op tijd uw geld ontvangt. 

Kijk hier hoe u uw incasso opdracht indient.
 
incassobureau - incasso -  incassobureau no cure no pay - incasso no cure no pay - no cure no pay incasso - incassobureau inschakelen no cure no pay incassobureau

Carel van den Brink van Fiscaal Economisch Adviesbureau over Bill,
De inzet van Bill is erg goed te noemen, zeker als je dat vergelijkt met andere incassobureaus, ze zijn erg pro actief. Prima ervaring! Doen wat ze beloven.
 
Factuur indienen
Middels ons online incasso systeem kunt u uw incasso opdrachten vandaag nog elektronisch bij ons aanleveren.
Inloggen voor direct indienen
Direct aanvragen
Vraag direct een gratis account aan!
Acount aanvragen
  Een vraag? Stel hem!  
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, laat het ons direct weten.
 
 
Bill incasso B.V.
Wacht geen dag op uw geld! Online indienen, snelle betaling en No Cure No Pay, uw incassobureau Bill uit Bergen op Zoom.
 
Contact
Marconilaan-Noord 52
Postbus 399
4600 AJ
Bergen op Zoom
 
 
Telefoon: 0164 - 271 777
Fax: 0164 - 271 778
E-mail: info@billincasso.nl
 
KvK: 22052896
 
Bill incasso B.V. © 2017