Bill| Incassom, debiteurenbeheer en juristen
U bent hier: Incasso >> Informatie incassotraject

Openstaande factuur? Hoe snel resultaat bereikt kan worden.

Wacht niet te lang met het laten incasseren van uw openstaande facturen. Voordat u het weet is uw debiteur met de noorderzon vertrokken of erger nog failliet. Of uw debiteur nu zonder opgaaf van reden niet betaalt of de factuur betwist wordt, Bill regelt het allemaal voor u.

Daarom Bill;


     ►  No Cure No Pay;
         Bill werkt door heel Nederland;
     ►  Bill gaat verder waar andere incassobureaus ophouden, dus ook als het even moeilijk word;
     ►  24 uur per dag online inzage in de vooruitgang;
     ►  Snel en voordelig;


Het snelle verloop van ons incassotraject

Wanneer u uw factuur bij ons indient dan gaan wij daar dezelfde werkdag nog mee aan de slag. We brengen incassokosten bij de debiteur in rekening en schrijven hem aan. Eventueel neem Bill zo vaak als nodig telefonisch contact op. Of er wordt een betalingsregeling afgesproken. Dit alles om maar een oplossing te bereiken. Meestal is binnen 30 dagen bekend of uw factuur minnelijk geïncasseerd kan worden, wat uiteraard onze voorkeur heeft.

Gerechtelijke incasso, landelijke dekking

Wordt er in de minnelijke fase onverhoopt nog niet geïncasseerd? Dan doet Bill u een voorstel om eventueel een procedure bij het kantongerecht op te starten. Wilt u dit niet? Dan kunt u op dat moment het dossier gewoon kosteloos stopzetten. Na het behalen van een vonnis laten we daarmee beslag leggen bij de debiteur.

Gratis dossier indienen

Dien direct uw openstaande factuur bij Bill in ter incasso. Indienen is simpel. Het kan eenvoudig door een online account aan te maken. Uiteraard kunt u ook uw openstaande facturen mailen. Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, gaat uw vaste behandelaar er voor u mee aan de slag.


 

incassobureau - incasso -  incassobureau no cure no pay - incasso no cure no pay - no cure no pay incasso - incassobureau inschakelen no cure no pay incassobureau
Mattheus Yacoub van Designbureau Twente over Bill,
Top werk is er geleverd om onze facturen geïncasseerd te krijgen. De heren en dames van Bill gaan echt pro actief achter je facturen aan! Alles wordt er aan gedaan om een dure procedure bij de rechtbank te voorkomen. Dat was bij mijn vorige incasso partner wel anders.
 
Factuur indienen
Middels ons online incasso systeem kunt u uw incasso opdrachten vandaag nog elektronisch bij ons aanleveren.
Inloggen voor direct indienen
Direct aanvragen
Vraag direct een gratis account aan!
Acount aanvragen
  Een vraag? Stel hem!  
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, laat het ons direct weten.
 
 
Bill incasso B.V.
Wacht geen dag op uw geld! Online indienen, snelle betaling en No Cure No Pay, uw incassobureau Bill uit Bergen op Zoom.
 
Contact
Marconilaan-Noord 52
Postbus 399
4600 AJ
Bergen op Zoom
 
 
Telefoon: 0164 - 271 777
Fax: 0164 - 271 778
E-mail: info@billincasso.nl
 
KvK: 22052896
 
Bill incasso B.V. ©