Bill| Incassom, debiteurenbeheer en juristen
U bent hier: Incassobureau no cure no pay

Bill incasso B.V. - incassobureau no cure no pay, no cure no pay incassobureau

Incassobureau No Cure No Pay
 

Wordt uw factuur niet betaald? Dan kunt u No Cure No Pay incassobureau Bill inschakelen. Wordt er geen resultaat gehaald dan bent u ook verder niets verschuldigd. Bill incasseert al meer dan 10 jaar voor zowel bedrijven als particulieren door heel het land. Bill werkt snel, doelgericht en vakkundig, niet voor niks is zij drager van het Incasso Keurmerk. Slechts het mailen van uw factuur is al voldoende om ons direct aan het werk te zetten.

Bill;

  • Werkt niet met abonnementen;
  • Heeft gratis incassostickers; bestel ze hier
  • Verstuurt gratis uw laatste herinneringen (pre incasso); dien direct pre incasso in
  • Berekend geen dossierkosten bij aanlevering incasso opdracht;
  • Heeft online inzage via online portal;
  • Werkt op basis van No Cure No Pay;

Uw openstaande facturen indienen is makkelijk!

 
Slechts een kopie van uw openstaande factuur hebben wij nodig. Deze kunt u mailen naar info@billincasso.nl en Bill gaat er direct voor u mee aan de slag. Er wordt een dossier aangemaakt en meestal gaat er nog dezelfde werkdag een brief de deur uit naar uw debiteur. U ontvangt vervolgens van ons een opdrachtbevestiging met daarin de inloggegevens waarmee u via onze website kunt inloggen en exact kunt zien wat er allemaal in uw dossier gebeurt.

Dien nu uw openstaande factuur bij ons in

Ons No Cure No Pay incassobureau gaat direct achter uw openstaande vordering aan. Bill loopt net een stapje harder dan de concurrent omdat wij pas betaald krijgen wanneer uw debiteur ook daadwerkelijk tot betaling over gaat.
Bij Bill is het ook mogelijk om uw openstaande rekening geheel online in te dienen. Hiervoor maakt u via deze website eerst een online account aan. Daarna kunt u uw openstaande facturen invoeren als incasso opdracht. Het dossier komt dan direct bij ons binnen en uw eigen vaste behandelaar gaat er direct mee aan de slag.

Inschakelen incassobureau No Cure No Pay net een stap te ver?
 

Uw facturen blijven steeds langer openstaan. Eigenlijk wilt u wel een no cure no pay incassobureau inschakelen maar u bent bang dat u uw klanten kwijt raakt. Veel incassobureaus en deurwaarders adverteren met de slogan 'incassobureau No Cure No Pay, incasso met klantbehoud'. Echter in de pratkijk blijkt toch vaak dat de klantrelatie beschadigd raakt.
Speciaal hiervoor heeft Bill haar unieke pre incasso service bedacht. Bill verstuurt als enige in Nederland geheel gratis de laatste herinnering, voor u op briefpapier van Bill, naar uw debiteur.     Kijk hier voor de gratis pre incasso van Bill
 

Dhr. Fong van Koaling Int. over Bill,
Met veel geduld en professionalisme heeft Bill Incasso ons geholpen een voor mij aanzienlijk bedrag te innen. De wederpartij was er een die volhield tot het einde van de incassoprocedure, maar toch heeft ingezien dat betalen de enige en verstandigste optie was. Onze ervaring met Bill was erg prettig!
 
Factuur indienen
Middels ons online incasso systeem kunt u uw incasso opdrachten vandaag nog elektronisch bij ons aanleveren.
Inloggen voor direct indienen
Direct aanvragen
Vraag direct een gratis account aan!
Acount aanvragen
  Een vraag? Stel hem!  
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, laat het ons direct weten.
 
 
Bill incasso B.V.
Wacht geen dag op uw geld! Online indienen, snelle betaling en No Cure No Pay, uw incassobureau Bill uit Bergen op Zoom.
 
Contact
Marconilaan-Noord 52
Postbus 399
4600 AJ
Bergen op Zoom
 
 
Telefoon: 0164 - 271 777
Fax: 0164 - 271 778
E-mail: info@billincasso.nl
 
KvK: 22052896
 
Bill incasso B.V. © 2017