Bill| Incassom, debiteurenbeheer en juristen
U bent hier: Incasso >> Tarieven

Tarieven

Het indienen van een incasso dossier is geheel gratis. Er worden dus geen dossier- of bureaukosten in rekening gebracht. Of de incasso nu slaagt of niet.

Bill werkt in het minnelijk traject geheel op basis van No Cure No Pay. Dit houdt in dat alleen wanneer er met succes geïncasseerd wordt een provisie van 7,5% over de hoofdsom berekend wordt. Wordt er onverhoopt niets geïncasseerd dan bent u ons verder ook niets verchuldigd!

N.B. Heeft u een vordering met een hoofdsom van € 3.500 of meer en/of heeft u meerdere opdrachten per jaar? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Onderzoekskosten zoals kosten voor Kamer van Koophandel, adresonderzoeken berekenen wij nooit aan de opdrachtgever door.

Mocht er geen resultaat bereikt worden in het minnelijke incassotraject dan kan er een gerechtelijk traject opgestart worden. De keus hiervoor ligt altijd bij u, de opdrachtgever. Wilt u dit niet dan kan het dossier op dat moment kosteloos gesloten worden. Een gerechtelijke procedure is bij Bill, zoals bij andere partijen wel vaak het geval is, dus nooit verplicht.

Voordat wij uw opdracht daadwerkelijk in behandeling nemen, ontvangt u van ons nog onze algemene voorwaardern voor akkoord. 


 
incassobureau - incasso -  incassobureau no cure no pay - incasso no cure no pay - no cure no pay incasso - incassobureau inschakelen no cure no pay incassobureau


Vilmar Vogelaar van Ons Buro Reclame over Bill,
Ons Buro kwam bij Bill door een zoektochtje op internet. Uiteraard was voor mij de reden dat ik contact zocht met een Bill niet prettig maar ik kijk daar nu inmiddels toch positiever tegenaan. Ik ben tijdens het hele traject goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen via mail. Ook bij telefonische vragen kreeg ik altijd direct een antwoord die voor mij, als leek, ook begrijpelijk was. Uiteindelijk hebben ze ook nog met succes mijn geld terug weten te vorderen. Een volgende keer zal ik niet aarzelen Bill weer in te schakelen als dat nodig is.
 
Factuur indienen
Middels ons online incasso systeem kunt u uw incasso opdrachten vandaag nog elektronisch bij ons aanleveren.
Inloggen voor direct indienen
Direct aanvragen
Vraag direct een gratis account aan!
Acount aanvragen
  Een vraag? Stel hem!  
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, laat het ons direct weten.
 
 
Bill incasso B.V.
Wacht geen dag op uw geld! Online indienen, snelle betaling en No Cure No Pay, uw incassobureau Bill uit Bergen op Zoom.
 
Contact
Marconilaan-Noord 52
Postbus 399
4600 AJ
Bergen op Zoom
 
 
Telefoon: 0164 - 271 777
Fax: 0164 - 271 778
E-mail: info@billincasso.nl
 
KvK: 22052896
 
Bill incasso B.V. © 2017