Zo wordt uw factuur met onze voorbeeld 14 dagen brief sneller betaald.

Uw factuur wordt niet betaald en nu moet u een herinnering versturen? Soms moet deze herinnering aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Dat is zeker het geval wanneer uw debiteur een consument is. Er moet dan een zogenaamde 14 dagen brief verstuurd worden.

U kunt natuurlijk zelf uw herinneringen versturen. Maar u kunt ze ook gratis door ons laten verzenden. U maakt op onze website een gratis account aan en dient daarna een vordering in en kiest dan voor ‘pre-incasso’. Wij versturen dan op ons briefpapier een vriendelijke en kosteloze laatste aanmaning, de 14 dagen brief, naar uw debiteur. En dat kost u helemaal niets!

Wordt uw factuur binnen de betalingstermijn van de pre incasso betaald dan meld u dit online. De pre incasso opdracht wordt dan kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald door uw debiteur? Dan doet u verder niets en rolt de pre incasso automatisch voor u door in een incasso traject.

Maak het u zelf ook makkelijk en maak nu een gratis account aan. Dien uw factuur in en kies voor ‘pre incasso’.

GRATIS LAATSTE HERINNERING LATEN VERSTUREN

Voorbeeld 14 dagen brief

 

voorbeeld betalingsherinnering bedrijfvoorbeeld 14 dagen brief consumentHier vind u een voorbeeld van een laatste herinnering. Wanneer uw debiteur een consument is, moet u een laatste herinnering versturen die aan de wettelijke eisen voldoet. Zo moet de betalingstermijn minimaal 14 dagen zijn en moeten de eventueel bijkomende incassokosten exact gespecificeerd zijn.

Ons voorbeeld van de 14 dagen brief voldoet hier uiteraard aan.

Incassobureau Bill inschakelen

Wordt uw openstaande factuur na het versturen van uw betalingsherinnering nog niet voldaan dan kunt u ons incassobureau inschakelen. Maak via onze website gratis een online account aan en dien uw vordering in. Daarna gaan wij direct voor u aan de slag! Uw incasso opdracht behandelen wij geheel op basis van no cure no pay. Wordt er niets betaald dan bent u ons ook verder niets verschuldigd. In de meeste gevallen zijn alle kosten voor uw debiteur.