Gratis voorbeeld-aanmaningsbrief downloaden of gratis laten versturen?

Hoe krijgt u uw facturen sneller betaald?

Door uw debiteuren aan de openstaande factuur te herinneren. U kunt hiervoor een aanmaning sturen. Zorg er voor dat de inhoud correct is. En zorg er ook voor dat uw aanmaning aan de wettelijke eisen voldoet. U kunt onze voorbeeld-aanmaningsbrief gebruiken dan weet u zeker dat uw factuur sneller betaald wordt.

Waarom u beter Bill uw laatste aanmaning kunt laten versturen

Uiteraard kunt u het voorbeeld van onze aanmaning hieronder downloaden en gebruiken. Echter in sommige gevallen moet uw aanmaning aan bepaalde wettelijke eisen voldoen. Deze bepalingen worden regelmatig door de rechtbank aangescherpt of gewijzigd. Behoorlijk frustrerend als je net denkt dat je hele herinneringstraject is ingericht.

Bill kan uw laatste aanmaning versturen. Dit traject noemen we het pre-incasso traject. Duur? Nee gratis!

En uiteraard voldoen alle pre-incasso’s die wij versturen aan alle laatste eisen.

Hoe kan Bill mijn aanmaning gratis versturen?

U kunt via onze website een gratis account aanmaken.  Daarna dien u  een pre-incasso opdracht in. Uw debiteur wordt door ons op ons briefpapier aangeschreven. Zonder kosten. Geen kosten voor u en ook geen kosten voor uw debiteur. Wordt er betaald dan meld u de betaling en sluiten we het dossier, kosteloos. Wordt er niet betaald dan doet u verder niets. Uw pre-incasso opdracht zetten we dan automatisch voor u om in een incasso opdracht.

Op deze manier houd u uw debiteuren beheer goed en strak in de gaten.

GRATIS AANMANING VERSTUREN

Voorbeeld-aanmaningsbrief downloaden en zelf versturen

voorbeeld-aanmaningsbrief-consumentDownload onze voorbeeld-aanmaningsbrief en pas deze aan aan uw situatie. Is uw debiteur een consument (particulier)? Dan moeten de incassokosten exact gespecificeerd worden. Een uitleg hoe u deze incassokosten kunt berekenen vind u op de 2e pagina.

Voor evoorbeeld-aanmaningsbrief-bedrijfen aanmaning gericht aan een bedrijf hebben we een aparte voorbeeld-aanmaningsbrief. Deze hoeft u niet aan te passen omdat daarvoor geen wettelijke eisen gelden.

 

Succes met het versturen van uw aanmaning!

Hopelijk wordt uw factuur snel betaald. Maar wordt er alsnog niet betaald na uw aanmaning? Dan weet u ons te vinden. Wij kunnen uw openstaande facturen gratis voor u incasseren.