Wanneer kunt u een deurwaarder inschakelen?

Een deurwaarder inschakelen betekent vaak het eind van de relatie met uw klant. De kosten zijn hoog en er wordt vaak onnodig veel druk uitgeoefend. Vaak beland u voordat u het weet in een dure en zeer langlopende gerechtelijke procedure wanneer u een deurwaarder inschakelt.

Waarom u beter kunt kiezen voor een incassospecialist

De incassospecialisten van Bill zorgen er voor dat uw openstaande factuur in het minnelijke incassotraject geïncasseerd wordt. Op deze manier heeft u geen dure deurwaarder nodig. Wij hebben er geen belang bij om een dure gerechtelijke procedure te voeren. De enige partijen die daar beter van worden zijn de rechtbank en de deurwaarder zelf.

Door op een uitgebreid minnelijk incasso traject in te zetten, wordt vaak snel resultaat geboekt. In het minnelijk traject wordt uw debiteur aangeschreven en telefonisch benaderd. Het probleem waarom er niet betaald wordt, wordt geanalyseerd. En vaak is daarna een oplossing binnen handbereik. Zo kan een betalingsregeling vaak tot een oplossing leiden.

Wat kost een deurwaarder inschakelen?

De kosten voor het inschakelen van een deurwaarder zijn aanzienlijk. Wanneer er ook nog eens geprocedeerd gaat worden dan kunnen de kosten exploderen. En het wil niet zeggen dat deze kosten altijd op de debiteur verhaald kunnen worden. Van een kale kip kun je niet plukken….

Bill werkt in het minnelijk traject geheel op basis van No Cure No Pay. Wordt de volledige vordering, dus inclusief kosten, door de debiteur voldaan dan kost het u helemaal niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Dus baat het niet dan schaadt het ook niet.

En wanneer het toch tot procederen aankomt dan draaien we daar onze hand ook niet voor om. Bill kan de gehele procedure bij de rechtbank voor u regelen van A tot Z. Ook het executietraject, het beslag laten leggen door de deurwaarder, kunnen we voor u regelen. En dit alles tegen zeer gunstige tarieven. Met ons landelijk netwerk van deurwaarders waar we mee samenwerken, zijn ‘bulkafspraken’ gemaakt. Door deze tariefafspraken bent u bij ons bijna altijd goedkoper uit dan wanneer u zelf rechtstreeks een deurwaarder inschakelt.

GRATIS FACTUUR INDIENEN