Hoe werkt gratis incasso?

Het indienen van een incasso opdracht is gratis. In het minnelijk incassotraject behandelen wij uw incasso opdracht geheel op basis van no cure no pay. Bij uw klant brengen wij incassokosten in rekening. Wordt de vordering volledig voldaan dan betaalt uw klant dus de kosten. Wanneer er onverhoopt niets betaald wordt dan bent u  ons ook niets verschuldigd, gratis incasso oftewel no cure no pay.

Wanneer zijn er wel kosten voor mij?

Bill probeert er alles aan te doen om uw openstaande factuur in het minnelijke incassotraject betaald te krijgen. Maar mocht dat niet lukken dan ontvangt u van ons een voorstel voor een eventuele gerechtelijke procedure. Wilt u geen gerechtelijke procedure? Dan kunt u op dat moment gratis het dossier stop laten zetten.

Een gerechtelijke procedure starten we pas na uw toestemming. Daarvoor dient ook een voorschot voor de proceskosten te worden voldaan. Hoe hoog de kosten zijn, hangt af van de hoogte van de hoofdsom en uw ondernemingsvorm. Procederen proberen we altijd te voorkomen.

Hoe kan ik gebruik maken van jullie gratis incassobureau?

Een openstaande factuur indienen is simpel en binnen enkele minuten gedaan. U maakt gratis een online account aan. Daarna dient u gemakkelijk uw eerste opdracht in. Ontvangen wij uw incasso opdracht voor 14.30 uur dan gaat er dezelfde werkdag nog een brief de deur uit naar uw debiteur.

Sommige gratis incassobureau beloven u gouden bergen. Dat doen wij niet. Wat we wel beloven is dat we onze uiterste best voor u gaan doen om uw factuur zo snel mogelijk geïncasseerd te krijgen. Wij verdienen immers pas iets, wanneer er ook daadwerkelijk iets binnenkomt.

GRATIS INCASSO INDIENEN