U bent op zoek naar incasso op basis van No Cure No Pay?

Op individuele basis bieden wij u voor het incasseren van uw openstaande incasso facturen de no cure no pay methode aan. Indien uw incasso opdracht op basis van no cure no pay wordt uitgevoerd en er wordt niets geïncasseerd hoeft u geen kosten aan ons te voldoen. Dit geldt overigens alléén voor de buitengerechtelijke fase, dus niet voor de gerechtelijke fase en eventuele executiefase indien er, uiteraard in overleg met u, tot het opstarten van een gerechtelijke procedure moet worden overgegaan. Het is even goed te vermelden dat wij alleen overgaan tot een gerechtelijke procedure, mits wij daarvoor schriftelijk toestemming van u hebben ontvangen.

Onze ervaring leert dat dit in veel gevallen niet nodig is, omdat onze persoonlijke en doelgerichte aanpak er al vaak toe leidt dat de debiteur over gaat tot betalen van de openstaande factuur. Het kan natuurlijk zo zijn dat het geen onwil is van de debiteur om te betalen, maar dat hij echter niet in staat is om te betalen. In dat soort gevallen trachten wij een betalingsafspraak te maken, zodat de debiteur in termijnen kan betalen. Lukt dit niet, dan adviseren wij u wat u het beste kunt doen.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders het op dit moment niet zo nauw nemen met de betalingsvoorwaarden. Een goed debiteurenbeheer is daarom voor u als ondernemer heel erg belangrijk. Als u daar niet al teveel tijd aan kwijt wilt zijn, kunt u dit uiteraard uit handen geven. Informeert u eens naar de mogelijkheden. Zaak is dat u op tijd uw geld ontvangt.

FACTUUR GRATIS INDIENEN