Help, mijn factuur wordt niet betaald.

Het is frustrerend als u constant achter uw geld aan moet leuren. Een overschrijding van de vervaldatum van de factuur is eerder regel dan uitzondering. Maar wanneer is de grens bereikt. Wanneer moet u actie ondernemen om uw factuur alsnog betaald te krijgen. Hoe zorgt u er voor dat u uw klant niet meteen verliest?

Nu een incassobureau inschakelen?

Bill onderneemt direct actie wanneer u uw factuur indient. Bij uw debiteur brengen wij incassokosten in rekening en deze betaalt dus ook de kosten. Uw debiteur wordt door ons aangeschreven, zowel per post als per e-mail. Daarnaast nemen we meerdere malen telefonisch contact met hem/haar op. Net zo lang tot er is betaald of een andere oplossing is bereikt. Denk voor dit laatste bijvoorbeeld aan een redelijke betalingsregeling. Ook een betalingsregeling wordt geheel door ons kantoor in de gaten gehouden en afgehandeld.

Zodra er door de debiteur is betaald wordt de zaak binnen enkele werkdagen met u afgehandeld. In het minnelijke incassotraject worden de kosten door uw debiteur betaald. U ontvangt naast de volledige hoofdsom ook de wettelijke rente. Wordt er niets door uw debiteur betaald? Dan bent u ons kantoor ook niets verschuldigd, no cure no pay.

Het is zaak dat u niet te lang wacht met actie ondernemen. Uw debiteur kan failliet raken of in de schuldsanering terecht komen.

Voordelen wanneer u ons incassobureau inschakelt

Ons incassobureau inschakelen heeft diverse voordelen. Zo werken we op basis van no cure no pay en kunt u uw openstaande facturen gemakkelijk en snel gratis indienen via onze website. We ondernemen direct actie zodat u minder lang op uw geld hoeft te wachten.

Bill bestaat al sinds 2003 en heeft dus geruime ervaring met het incasseren van facturen. Zowel voor bedrijven als particulieren incasseren wij door geheel Nederland.

Via onze website kunt u inloggen en de status van uw incasso opdracht volledig inzien. U kunt een eventuele betaling doorgeven, reacties plaatsen, etc. Iedere actie die door uw vaste behandelaar wordt gedaan, wordt in het online dossier geplaatst.

NU FACTUUR GRATIS INDIENEN