Hoe een Incassobureau Inschakelen ervoor zorgt dat uw facturen sneller betaald worden.

Uw factuur wordt niet betaald en u wilt deze laten incasseren. Maar welke partij kiest u daar voor uit? Op het internet wordt u overspoeld door incassobureaus, niet allemaal even betrouwbaar helaas. Bill is goed bereikbaar en heeft een jarenlange ervaring in de incassobranche. Bill als uw incasso bureau inschakelen is eenvoudig en de gedachte dat uw facturen bij een betrouwbare incasso partner liggen, geeft u rust.

Bill werkt op basis van no cure no pay, wordt er onverhoopt niets geïncasseerd dan bent u ons ook niets verschuldigd. Bij uw debiteur brengen we incassokosten conform de Wet Incassokosten in rekening.

 

Uw openstaande factuur snel geïncasseerd

Vandaag indienen is dezelfde werkdag nog actie. Dat is het motto en de werkwijze van Bill. Wanneer wij uw incasso opdracht ontvangen, gaan wij daar direct mee aan de slag. Allereerst maken we een dossier aan en u ontvangt de inloggegens waarmee u via onze website de status van uw incasso kunt bijhouden. Vervolgens schrijven wij uw debiteur aan en indien geen reactie wordt ontvangen, nemen we telefonisch contact op. Eventueel treffen we een redelijke betalingsregeling om zodoende tot een oplossing te komen.

We sturen net zo veel brieven als nodig of blijven bellen totdat uw debiteur de vordering heeft voldaan. Mocht een gerechtelijk traject nodig zijn dan krijgt u daarvan bericht. Wilt u niet naar de rechtbank? Dan kunt u op dat moment het dossier kosteloos stopzetten.

U bent dus gegarandeerd van een daadkrachtige handelswijze. Dien uw openstaande factuur vandaag nog bij ons in!

Dien uw vordering nu gratis in.