INCASSOBUREAU INSCHAKELEN PARTICULIER, zo boekt u snel resultaat

Bij Bill kunt u een incassobureau als particulier inschakelen

Direct uw openstaande vordering kostenloos indienen, Bill gaat er direct voor u mee aan de slag!

Bij Bill kunt als particulier gewoon terecht met uw openstaande vordering. Wel zo handig voor het laten incasseren van bijvoorbeeld uw niet terugbetaalde lening of nog niet terugbetaalde borg door uw voormalige verhuurder.

Neemt Bill alles in behandeling?

De meeste vorderingen wel maar niet alles. Een incassobureau inschakelen als particulier kan bij ons bijvoorbeeld niet als het om alimentatie gaat.

Meestal gaat het om niet terugbetaalde leningen, deze kunnen wij gewoon voor u incasseren. Ook bijvoorbeeld een borg die niet terugbetaald is door uw voormalige verhuurder, kunnen wij uitstekend voor u incasseren.

Voor alimentatie zaken verwijzen we u bijvoorbeeld door naar het LBIO . Ook voor familiekwesties en/of echtscheidingszaken verwijzen wij u liever door naar een advocaat die daar in gespecialiseerd is.

Gekocht via internet; wel betaald maar niet geleverd

Ook wanneer uw bestelling die u al via internet heeft betaald niet geleverd wordt, kunt u ons incassobureau als particulier inschakelen.

Volgens de wet koop op afstand heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na levering te annuleren. De webshop eigenaar dient het betaalde bedrag dan binnen 14 dagen aan u terug te sorten. Gebeurt dit niet? Dan kunt u ons incassobureau inschakelen particulier!

VORDERING GRATIS INDIENEN