incassobureau no cure no pay, no cure no pay incassobureau

Wordt uw factuur niet betaald? Dan kunt u No Cure No Pay incassobureau Bill inschakelen. Wordt er geen resultaat gehaald dan bent u ook verder niets verschuldigd. Bill incasseert al meer dan 10 jaar voor zowel bedrijven als particulieren door heel het land. Bill werkt snel, doelgericht en vakkundig, niet voor niks is zij drager van het Incasso Keurmerk. Slechts het mailen van uw factuur is al voldoende om ons direct aan het werk te zetten.

Bill;

•Werkt niet met abonnementen;
•Verstuurt gratis uw laatste herinneringen (pre incasso); dien direct pre incasso in
•Berekend geen dossierkosten bij aanlevering incasso opdracht;
•Heeft online inzage via online portal;
•Werkt op basis van No Cure No Pay;

Uw openstaande facturen indienen is makkelijk!

Slechts een kopie van uw openstaande factuur hebben wij nodig. Deze kunt u mailen naar info@billincasso.nl en Bill gaat er direct voor u mee aan de slag. Er wordt een dossier aangemaakt en meestal gaat er nog dezelfde werkdag een brief de deur uit naar uw debiteur. U ontvangt vervolgens van ons een opdrachtbevestiging met daarin de inloggegevens waarmee u via onze website kunt inloggen en exact kunt zien wat er allemaal in uw dossier gebeurt.

Dien nu uw openstaande factuur bij ons in

Ons No Cure No Pay incassobureau gaat direct achter uw openstaande vordering aan. Bill loopt net een stapje harder dan de concurrent omdat wij pas betaald krijgen wanneer uw debiteur ook daadwerkelijk tot betaling over gaat.
Bij Bill is het ook mogelijk om uw openstaande rekening geheel online in te dienen. Hiervoor maakt u via deze website eerst een online account aan. Daarna kunt u uw openstaande facturen invoeren als incasso opdracht. Het dossier komt dan direct bij ons binnen en uw eigen vaste behandelaar gaat er direct mee aan de slag.

Inschakelen incassobureau No Cure No Pay net een stap te ver?

Uw facturen blijven steeds langer openstaan. Eigenlijk wilt u wel een no cure no pay incassobureau inschakelen maar u bent bang dat u uw klanten kwijt raakt. Veel incassobureaus en deurwaarders adverteren met de slogan ‘incassobureau No Cure No Pay, incasso met klantbehoud’. Echter in de praktijk blijkt toch vaak dat de klantrelatie beschadigd raaktt.
Speciaal hiervoor heeft Bill haar unieke pre incasso service bedacht. Bill verstuurt als enige in Nederland geheel gratis de laatste herinnering, voor u op briefpapier van Bill, naar uw debiteur.