De 5 voordelen wanneer u ons incassobureau inschakelt.

Niemand wil graag een incassobureau inschakelen. Maar wanneer uw factuur niet betaald wordt, zult u iets moeten doen. Bij Bill proberen we uw openstaande factuur zo veel mogelijk in het minnelijke incassotraject te incasseren. Dit doen we door uw debiteur vaak te benaderen. Zowel schriftelijk, via e-mail en telefonisch. Als een betalingsregeling een oplossing biedt, dan regelen we dat.

De 5 Voordelen wanneer u ons incassobureau inschakelt;

  1.  Het minnelijk incassotraject is gratis. Of de incasso nou slaagt of niet.
  2.  We werken landelijk, het maakt niet uit waar uw debiteur gevestigd is.
  3.  Voor 14.30 indienen, is vandaag nog actie!
  4.  Ook gerechtelijk incassotraject mogelijk, alles van A tot Z geregeld.
  5.  Bill is actief sinds 2003, deskundigheid gegarandeerd.

GRATIS INCASSOBUREAU INSCHAKELEN

Waarom een goed minnelijk incassotraject belangrijk is

Wanneer u een incassobureau inschakelt, is het belangrijk dat er een goed minnelijk incassotraject wordt uitgevoerd. In het minnelijke traject wordt uw debiteur door ons aangeschreven, gemaild en telefonisch benaderd. Eigenlijk net zo lang tot uw openstaande factuur is betaald of dat de conclusie getrokken kan worden dat er in het minnelijke traject geen oplossing bereikt kan worden.

Ook een betalingsregeling kan een oplossing zijn als de debiteur de vordering niet in een keer kan betalen. Ons incassobureau treft dan met uw debiteur een regeling, bevestigd deze en houdt in de gaten of alle termijnen netjes op tijd betaald worden. Wordt er niet op tijd betaald dan trekken we uiteraard aan de bel.

Mocht uw debiteur verhuisd zijn dan kan ons incassobureau in veel gevallen een ander adres achterhalen. Bij bedrijven die niet reageren, vragen we de gegevens bij de kamer van koophandel op. Vaak kunnen we op die manier de eigenaar op een privé adres bereiken. De kosten die we hiervoor maken, worden overigens nooit aan u doorberekend.

Wanneer we uw debiteur telefonisch benaderen dan doen we dat uiteraard op een correcte manier, soms wat strenger maar altijd rechtvaardig.

Een goed en uitgebreid minnelijk traject voorkomt een duur en langdurig gerechtelijk traject. Resultaat behalen in de minnelijke fase is ons doel. Dat is voor alle partijen beter, ook voor uw debiteur. Maar wil debiteur nergens aan meewerken dan houdt het op een gegeven moment op. Dan kan ons incassobureau, indien u dat wilt, het gerechtelijke incassotraject verzorgen van A tot Z.

Onze pre incasso voorkomt klantverlies

Een incassobureau inschakelen is voor veel ondernemers een grote stap. Uiteraard bent u bang uw klant te verliezen. Daarvoor heeft ons incassobureau een gratis pre incasso service gecreëerd. Zowel voor uw klant als u is deze service geheel gratis. Uw debiteur wordt door ons eerst nog een keer kosteloos gemaand om uw openstaande factuur alsnog te voldoen. Wordt er niet betaald dan rolt de pre incasso opdracht automatisch door in een incasso opdracht.

Wat zijn de kosten van het inschakelen van jullie incassobureau?

De pre incasso is geheel gratis, dit vind u verder nergens.

Het minnelijk traject voeren we in de meeste gevallen ook geheel gratis voor u uit. We werken dan op no cure no pay basis. Wordt de vordering volledig door uw debiteur betaald dan ontvangt u de hoofdsom en de rente, de kosten worden door uw debiteur betaald. Wordt er onverhoopt  niets betaald? Dan bent u ons ook verder niets verschuldigd, het voordeel van een no cure no pay incassobureau.

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust.

Nu direct aan de slag? Maak dan een online account aan en dien uw factuur vandaag nog bij ons in. Wacht niet te lang, voordat u het weet is uw debiteur failliet of in de schuldsanering terecht gekomen. In de praktijk geld nog steeds; de schuldeiser die het hardste roept, wordt als eerste betaald.

 

DIEN GRATIS UW FACTUUR IN    OF BEL 085 – 130 54 66

 

Hieronder vind u nog een aantal afrekenvoorbeelden van een minnelijk incassotraject uit de praktijk.