Kunt u als particulier een incassobureau inschakelen?

Ja, dat kan. In sommige gevallen zoals een uitstaande geldlening, niet terugbetaalde borg, etc. kunt u ons incassobureau inschakelen. Het is zaak dat uw vordering is ontstaan uit een overeenkomst. Bij voorkeur is deze op papier vastgelegd. En door beide partijen ondertekend.

Zaken die we niet in behandeling nemen zijn bijvoorbeeld; alimentatiezaken, familiezaken, echtscheidingszaken, etc. Hiervoor kunt u beter contact opnemen met een advocaat.

Hoe kan ik als particulier een incasso opdracht indienen?

Maak via deze website een gratis online account aan. Vervolgens kunt u uw openstaande vordering gratis indienen. Bill werkt niet met een abonnement. Dus een eenmalige opdracht is mogelijk.

Vervolgens schrijven wij uw debiteur, de tegenpartij, aan. Bij debiteur worden incassokosten in rekening gebracht. Reageert of betaalt hij niet dan zullen we telefonisch contact op gaan nemen. Net zo lang als nodig is.

Wordt er volledig door de debiteur betaald dan ontvangt u uw volledige hoofdsom en de geïncasseerde rente. Wordt er onverhoopt niets geïncasseerd dan bent u ons ook € 0 verschuldigd. Ook een gerechtelijke procedure is dan eventueel nog mogelijk.

GRATIS UW VORDERING INDIENEN

 

Incassobureau no cure no pay voor particulieren

Wat betekent No Cure No Pay? Dit houdt in dat wanneer er niets wordt geïncasseerd u ook geen kosten hoeft te betalen. Ons incassobureau inschakelen kunt u ook op basis van no cure no pay. Maar ook wanneer er tijden de incassoprocedure wel wordt betaald, heeft u geen kosten. Bij een volledige betaling door debiteur hoeft u ons ook niets te betalen. Wij nemen in dat geval genoegen met de bij debiteur geïncasseerde incassokosten.