Klanten betalen hun rekening niet, wat nu?

Schakel een incassobureau in wanneer uw klant niet betaalt. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een incassobureau. Voordat u het weet geraakt uw klant in de schuldsanering  of gaat failliet.

Maak gratis een online account aan en dien uw openstaande factuur in. Een dossier indienen is gratis. Bill werkt niet met abonnementen.

Bill schrijft uw klant aan. Ook wordt uw klant gebeld. Er wordt naar een oplossing gezocht en eventueel een betalingsregeling getroffen.

Bij een volledige betaling, ontvangt u 100% van uw hoofdsom + de rente. Wordt er niets betaald dan kost het u ook niets. Een gerechtelijke procedure proberen we te voorkomen. En wordt pas (eventueel) na uw toestemming opgestart.

GRATIS FACTUUR INDIENEN

 

Waarom klanten niet betalen.

De redenen dat klanten niet betalen zijn legio. Zo zijn er uiteraard klanten die niet kunnen betalen. Maar soms is er ook sprake van kwade opzet. Wellicht dat uw factuur betwist wordt.

Het is altijd zaak om actie te ondernemen. Afwachten is geen optie. Bij een dreigend faillissement wordt degene die het hardst aan de bel trekt, als eerste betaald.

Een klant die niet betaald is eigenlijk geen klant. Maar u wilt uw klant eigenlijk ook nog niet kwijt? Kies er dan voor om een laatste aanmaning te laten versturen. Dit doet u door bij het indienen van uw factuur te kiezen voor ‘pre-incasso. Wij sturen uw klant dan op ons briefpapier een laatste aanmaning. Voor zowel u als uw klant zijn hier aan geen kosten verbonden.