No Cure No Pay Incassobureau - zo worden uw facturen snel en voordelig geïncasseerd.

Wanneer uw facturen niet betaald worden, kunt u ons incassobureau direct inschakelen. Wij behandelen uw incasso opdrachten geheel op basis van No Cure No Pay. Dat wil zeggen wanneer er onverhoopt niets betaald wordt dan bent u ons ook helemaal niets verschuldigd!

Uw openstaande facturen dient u eenvoudig bij ons in. Dit kan online of per mail. Indien u er voor kiest dit online te doen, maakt u eerst vrijblijvend een online account aan. Daarna kunt u uw openstaande facturen gratis bij ons aanmelden. Aan het indienen van incasso opdrachten zijn bij Bill geen vaste kosten verbonden; No Cure No Pay Incasso.

De incasso procedure

Zodra wij uw opdracht ontvangen hebben, gaat uw vaste behandelaar met uw dossier aan het werk. Meestal is dit nog dezelfde werkdag! Bij uw debiteur worden incassokosten conform de wet in rekening gebracht. Wij schrijven uw debiteur aan en wanneer er geen betaling of reactie volgt, nemen wij direct telefonisch contact op.
Er wordt dan gekeken wat het probleem is en hoe dit eventueel opgelost kan worden. Soms is een (redelijke) betalingsregeling een optie om de vordering alsnog in het minnelijke traject te incasseren.
Maar ook als uw debiteur niet wenst mee te werken aan een minnelijke oplossing bent u bij Bill aan het juiste adres. Voor een gerechtelijke procedure draaien wij onze hand niet om. Doch, procederen is tegenwoordig behoorlijk duur en dus zullen wij er alles aan doen om uw vordering in de minnelijke fase te incasseren. Dat is voor alle partijen beter.

Nog vragen?

Bel ons gerust, tel. 085 – 130 54 66. Of stuur een mail, doorgaans heeft u binnen 1 uur al een antwoord!

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT AAN