Ontdek het gemak van online incasseren

Online een incasso inschakelen was nog nooit zo gemakkelijk. Maak een online account aan. Dien uw openstaande factuur in. En wij gaan er direct voor u mee aan de slag. Klinkt gemakkelijk toch? Dat is het ook!

Voordelen van online incassobureau

Doordat we bijna alles online doen, zijn onze kosten laag. Dit betekent voor u dat we het minnelijk incassotraject gratis kunnen uitvoeren. Bij uw debiteur brengen we incassokosten in rekening. Wordt de vordering betaald dan betaalt uw debiteur de kosten. Wordt er onverhoopt niets betaald dan bent u ons ook niets verschuldigd, no cure no pay.

Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Soms is een gang naar de rechter nodig. En dat regelen we voor u, van A tot Z. Alleen als u dat wilt natuurlijk.

NU ONLINE INCASSEREN

In het minnelijk incassotraject schrijven wij uw debiteur aan. Daarnaast wordt uw debiteur door ons telefonisch benaderd. Er wordt bekeken wat het probleem is, waarvoor wordt er niet betaald? Soms is een betalingsregeling een optie. Als dat de oplossing biedt dan regelen we dit uiteraard voor u.

In de tussentijd kunt u exact volgen wat wij doen. Via onze online incasso portal kunt u inloggen en de status van het dossier inzien. Iedere actie die door de vaste behandelaar van uw dossier wordt verricht, staat in het online dossier.

Wacht niet tot het te laat is, dien vandaag uw dossier nog online bij ons in.