Kiest uw verening voor incasso of niet?

De contributie door uw leden wordt niet betaald. Het is belangrijk dat u direct actie onderneemt. Hoe langer u wacht hoe groter de kans dat uw contributie factuur helemaal niet meer betaald wordt. Maar u wilt uw leden ook weer niet voor het hoofd stoten. Een incassobureau inschakelen is wellicht nog een stap te ver.

Direct incasso of nog een (gratis) laatste aanmaning?

Voor dit dilemma biedt Bill haar gratis pre-incasso aan. Uw debiteur wordt door ons, op ons briefpapier, aangeschreven voor de openstaande post. Uw leden worden verzocht rechtstreeks aan u te betalen. Noch voor u en noch voor uw leden zijn hieraan kosten verbonden.

Hoe we dat gratis kunnen doen? U dient zelf uw pre-incasso opdrachten online bij ons in. Ontvangt u een betaling? Dan geeft u deze online aan ons door. Uw dossier wordt dan kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald dan wordt de pre-incasso opdracht automatisch omgezet in een incasso opdracht. Op dat moment worden er incassokosten bij uw debiteur in rekening gebracht.

Voordelen voor uw vereniging

Of u nou een sportvereniging of een vereniging van eigenaren bent, u kunt altijd van onze gratis pre-incasso gebruik maken. Het scheelt u tijd. En daarnaast ook nog eens kosten zoals briefpapier, enveloppen en bovenal portokosten.

De leden van uw vereniging worden op een vriendelijke wijze voor de laatste maal herinnerd om uw factuur alsnog te voldoen. En dat zonder bijkomende kosten. Daarnaast voldoen onze laatste aanmaning aan alle wettelijke eisen.

GRATIS PRE INCASSO INDIENEN