Sneller resultaat met onze voorbeeld betalingsherinnering

Hoe krijgt u sneller uw geld op uw bankrekening?

Door uw debiteuren aan uw openstaande factuur te herinneren. Een goede herinnering voldoet aan een aantal eisen. Als uw debiteur een consument is dan moet er zelfs aan wettelijke eisen voldaan worden.

Waarom u beter Bill uw laatste betalingsherinnering kunt laten versturen.

Uiteraard kunt u zelf uw herinneringen versturen, hieronder vind  u een voorbeeld van een herinnering. Maar soms moet uw brief aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Deze eisen worden vastgesteld door de Hoge Raad. En zij willen deze eisen nog wel eens wijzigen……

Daarom heeft Bill haar pre incasso service in het leven geroepen. De pre incasso is een vriendelijke laatste aanmaning die naar uw debiteur wordt verzonden, kosteloos. Uw klant krijgt nog eenmaal de mogelijkheid om zonder bijkomende kosten uw vordering te voldoen.

Deze laatste aanmaning versturen we op ons briefpapier en in de pre incasso fase betaalt de debiteur rechtstreeks aan u. Voor zowel u als uw debiteur is deze laatste aanmaning gratis.

Gratis? Hoe kan Bill nou gratis een herinnering voor mij versturen?

Wanneer u uw laatste herinnering via Bill wilt versturen dan maakt u een online account aan. U dient uw openstaande factuur, waarvoor u een laatste herinnering wilt laten versturen, in. En u kiest dan voor ‘pre incasso’.

Er wordt op het briefpapier van ons kantoor een pre incasso naar uw debiteur verstuurd. Dit zonder bijkomende incassokosten en met het verzoek uw factuur alsnog aan u te voldoen.

Vind er een betaling plaats dan geeft u deze online aan ons door. Het dossier wordt dan kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald dan rolt het dossier automatisch door naar een incasso procedure. Uit de praktijk blijkt dat deze pre incasso service u tijd én kosten bespaart.

GRATIS PRE INCASSO STARTEN

 

Voorbeeld betalingsherinnering downloaden en zelf versturen

Download deze brief als uw debiteur een consument is. Pas de brief aan. Let op! U dient de incassokosten exact te specificeren. De tekst omtrent de betalingstermijn mag niet gewijzigd worden. Anders voldoet deze niet meer aan de wettelijke eisen.

Deze brief kunt u downloaden wanneer uw debiteur een zakelijke partij is. In dat geval hoeft u niet aan bepaalde eisen te voldoen.

 

Hopelijk helpt deze voorbeeld betalingsherinnering u met het geïncasseerd krijgen van uw factuur. Mocht uw debiteur alsnog niet betalen dan kunnen wij uw factuur GRATIS voor u incasseren. Succes!