Hoe uw debiteur met onze voorbeeldbrief ingebrekestelling sneller betaald.

Als uw facturen niet betaald worden dan zult u actie moeten ondernemen. Maar hoe? Op deze pagina vind u een voorbeeldbrief van een ingebrekestelling, ook wel laatste aanmaning genoemd. Door het gebruik er van zult u merken dat uw debiteuren sneller uw openstaande facturen zullen betalen.

Ook kunt u er voor kiezen ons uw laatste aanmaning gratis te laten versturen. Wij sturen dan op ons briefpapier een vriendelijke kosteloze laatste aanmaning naar uw debiteur. Vreemde ogen dwingen en vaak kiezen debiteuren er voor om de vordering dan alsnog te voldoen.

Herinnering en laatste aanmaning

Veel bedrijven sturen een herinnering, dit is echter niet verplicht. U dient minimaal 1 maal een laatste aanmaning / ingebrekestelling naar uw debiteur te versturen. Is uw debiteur een consument (particulier) dan moet de laatste ingebrekestelling aan een aantal wettelijke eisen voldoen;
1.De betalingstermijn dient minimaal 14 dagen te zijn.
2.De eventueel bijkomende incassokosten dienen exact gespecificeerd te zijn.
3.U dient te vermeld dat u ons incassobureau inschakelt als er niet betaald wordt.

Uiteraard voldoet onze voorbeeldbrief van de ingebrekestelling (laatste aanmaning) hier aan.

Gratis laatste aanmaning laten versturen

Incassobureau inschakelen

Wanneer uw aanmaning geen resultaat oplevert, kunt u een kopie van de factuur + herinnering/aanmaning naar ons toe sturen / mailen. Wij gaan er dan direct voor u mee aan de slag. Op basis van no cure no pay!