Wat kost een incassobureau inschakelen?

De kosten van een incassobureau zijn doorgaans hoog en niet transparant. Ons incassobureau kunt u inschakelen op basis van No Cure No Pay. In het minnelijk incassotraject behandelen we uw incasso opdracht gratis. Uw debiteur betaalt de kosten. Wordt er onverhoopt niets betaald? Dan bent u ons ook niets verschuldigd, no cure no pay.

Wanneer zijn er wel kosten?

Op het moment dat een gerechtelijke procedure nodig mocht zijn dan moeten de proceskosten betaald worden. Deze kunnen vrij hoog zijn. Hoe hoog is afhankelijk van de hoogte van de vordering en uw ondernemingsvorm. Procederen kan kostbaar en riskant zijn. Het is niet altijd zeker of alle kosten verhaald kunnen worden op uw debiteur. Van een kale kip kun je niet plukken.

Daarom zet Bill vol in op het minnelijk incassotraject. De kosten kunnen hierin op uw debiteur verhaald worden. Uw debiteur wordt aangeschreven en meerdere malen telefonisch benaderd. Als het nodig is, spreken we een betalingsregeling met de debiteur af. Bij een geslaagde incasso worden de kosten door de debiteur gedragen.

Nu een incassobureau inschakelen of nog even wachten?

Wacht niet te lang. Voordat u het weet, geraakt uw debiteur in de schuldsanering. Of uw debiteur wordt failliet verklaard. Daarom is het raadzaam direct actie te ondernemen. Immers geld hier; wie het hardst roept, krijgt het eerste betaald.

GRATIS FACTUUR INDIENEN